Labdarúgás

2024.05.05. 21:13

NB II - Emberhátrányba került és vereséget szenvedett a Gyirmót

Kisalföld.hu

Nyíregyháza-Gyirmót FC Győr 3–1 (0–1)

Balmazújváros, 1300 néző. V.: Hanyecz.

Nyíregyháza: Dala – Baki, Alaxai, Gengeliczki – Farkas B., Sigér (Tamás O., 66.), Nagy D., Nagy B. (Vass P., 83.) – Gresó (Vida K., 66.), Beke P. (Novák Cs., a szünetben), Kovácsréti (Oláh B., 90.). Vezetőedző: Tímár Krisztián.

Gyirmót: Hársfalvi – Lányi (Rozs, 87.), Hudák D., Csörgő, Szegi – Szőke, Hajdú (Kovács D., 81.) – Soltész (Molnár, 81.), Kovács M., Madarász (Medgyes, 46.) – Adamcsek (Erdei, 90+2.). Vezetőedző: Tamási Zsolt.

Gsz.: Kovácsréti (61., 65. – mindkettőt 11-esből), Hársfalvi (öngól, 90+3.), Adamcsek (3.).

Kiállítva: Kovács M. (34.).

3. perc: Lányi kiugratta Adamcseket, aki ziccerben kilépve, 16 méterről Dala fölött a kapu bal oldalába emelt! 0–1.
34. perc: Kovács M. előbb eldobta a labdát, ezért sárgát kapott, majd megtapsolta a játékvezetőt, aki ezért kiállította.
60. perc: Nagy D. kényszerítőzött Novákkal, előbbi visszakapta a labdát a tizenhatoson belül, ahol Szőke buktatta. 11-es. Kovácsréti ballal a bal alsó sarokba gurított. 1-1.
64. perc: Bal oldali szöglet után Gresó csúsztatott, a labda pedig Hudák kezére pattant a tizenhatoson belül. Kovácsréti ismét belőtte a büntetőt. 2-1.
90+3. perc: Egy hazaadás után Hársfalvi lyukat rúgott, majd megpróbált menteni, de már nem tudott, a labda áthaladt a gólvonalon. 3–1.

Tímár Krisztián: – Rengeteg helyzetet kihagytunk, rosszkor kaptuk a gólt, de végig nyomtunk, és bedaráltuk az ellenfelet.

Tamási Zsolt: – Büszke lehetek a csapatomra, mert nagyot küzdöttünk, de a kiállítás és a két tizenegyes – amelyek közül csak a másodikat láttam jogosnak – megnehezítette a helyzetünket. Egy nullnál és egy egynél is volt ziccerünk, de az az igazság, hogy bedaráltak bennünket.

A 31. forduló további eredményei: Siófok–Csákvár 1-2, Kozármisleny–BVSC 0-2, Tiszakécskei LC–FC Ajka 2-1, Haladás–Kazincbarcika 1-3, Budafok–Szeged 1-0. Hétfő: Honvéd–Vasas, 20.00.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában