Női kézilabda

2024.03.24. 07:50

NB I – A Vác elleni bajnokin debütál a Győri Audi ETO KC kispadján a svéd Per Johansson – videó

Vasárnap 18.30 órakor az Audi-arénában a Vác csapatát fogadja NB I-es női mérkőzésen az Audi-ETO. Az ötödik helyezett piros-kékek ellen vezeti először a svéd Per Johansson a győri csapatot. A találkozót az M4Sport élőben közvetíti.

Kisalföld.hu

Estelle Nze Minkóék új edzővel várják a Vác elleni bajnokit.

Fotó: Kisalföld-archívum

A zöld-fehérek frissen kinevezett vezetőedzője két edzést vezet a keret tagjainak a vasárnapi összecsapásig.

Erről és az esélyekről így nyilatkozott: „Nem sok a két edzés, ráadásul remek ellenféllel mérkőzünk meg vasárnap, de bízom a lányokban. A legutóbbi két meccsen felszabadultan játszott a csapat, és habár a helyzetkihasználásoknál több koncentráció kell, azt gondolom, van egy jó alap, amire építkezhetünk. Nem számítok könnyű összecsapásra, mert a Vác jó formában van, de remélem, a messze földön híres győri szurkolótábor a segítségünkre lesz hazai pályán, és győzni fogunk.”

A két csapat tavaly szeptember 20-án Vácott mérkőzött meg egymással, akkor 38–22-es győri siker született. A találkozó legeredményesebb győri gólszerzője Emilie Hovden volt, aki 13 góllal zárta az összecsapást.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában