Bővül a járóbeteg-ellátás

2024.05.05. 09:49

Gyermekbőrgyógyászati szakrendelés indul a Soproni Gyógyközpontban

Kisalföld.hu

Bővül a Soproni Gyógyközpont gyermekgyógyászati járóbeteg-ellátásának a köre. Május 9-től gyermekbőrgyógyászati szakrendelés indul a kórház Csecsemő- és Gyermekgyógyászati Osztályán.

A szakrendelés a gyerekkorban leggyakrabban előforduló bőrgyógyászati panaszokkal kereshető fel. Ezek közé tartozik például az ekcéma, a gombás betegségek, a kiütések, az akné, az anyajegyek és a hajhullás. Mindezek mellett tanácsadás kérhető bőrápolási és napvédő termékek kiválasztásához is.

A bőrgyógyászati panaszokkal rendelkező gyerekeket dr. Székely Csilla bőrgyógyász, csecsemő- és gyermekgyógyász szakorvos látja el a II. épület, 1. emeletén, csütörtökönként 8-12 óra között. A bőrtünetek kezelése az életkori tényezők, a testi fejlettség, az esetlegesen fennálló alapbetegségek vagy genetikai hajlam együttes figyelembevételével történik.

A szakrendelés beutalóval, előzetes bejelentkezést követően vehető igénybe. Időpontot foglalni a 99/514-300-as telefonszámon, vagy a kórház központ elérhetőségének (99/514-200) 1326-os mellékén lehet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában