Hasznos információk

2024.02.26. 12:54

Letölthető a Komárom Klubkártya

A Komárom Klub Kártya letöltésének segítségével a várost érintő aktualitásokat és a legfrissebb híreket ismerhetik meg a komáromiak és a városba érkező turisták.

Kisalföld.hu

– A QR-kóddal is beolvasható kártya iOS operációs rendszerből és Google Play áruházon keresztül, azaz Android-alapú eszközökre is letölthető. A kártyán mindennap frissülnek a komáromi programok és a helyi hírek, amelyek minden frissítés alkalmával egy push üzenet formájában jelennek meg a telefon képernyőjén – tájékoztatott Radics Gábor, a Komáromi Városmarketing Kft. ügyvezető igazgatója. 
 

Az applikációban naponta frissülnek az információk.


Fülöp Gergely, a PassMachine Magyarország Kft. kereskedelmi igazgatója elmondta: a turizmus fellendítését segítő technológia elsőként jelent meg hazánk területén Komáromban. 

– A kártyával rendelkezők számára szeretnénk különféle kedvezményeket is bevezetni – tette hozzá Proczeller Tamás, a komáromi Tourinform-iroda vezetője, akitől azt is megtudtuk, hogy a kártyán nem csupán hírek, aktualitások, programok jelennek meg, de a helyi turisztikai attrakciók és a város közösségi oldalai is. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában